Son Dakika
Seydikemer Haber Sitesi | www.haberseydikemer.com
Yeni Eklenenler

Yağmurlu havalar için 6 keyifli öneri

Yağmurlu havada neler yapılır, yağmurlu hava için öneriler, Yağmurlu havada evde ne yapılır,

Yağmurlu havalar için 6 keyifli öneri
  • Yağmurlu havada neler yapılır?

Yağmur yağarken evdeyseniz, hayatınızı renklendirecek aktiviteler yapabilirsiniz. En yakın arkadaşınız ‘Yüksek Topuklar’ olarak, yağmurlu havada neler yapılır diyenler için keyifli öneriler sunuyoruz. İster tek başınıza isterseniz sevdiklerinizle birlikte yağmurlu havada evde yapılacak keyiflerin tadını çıkarın.

  • Müzikle ruhunuzu besleyin

En sevdiğiniz müzisyeni dinlemek, hem ruhunuzu hem de bedeninizi dinlendirecektir. Mis gibi tütsü kokuları içinde Louis Armstrong, Édith Piaf, Janis Joplin, Beethoven ve Chopin dinleyebilirsiniz. Klasik müzik veya jazz, ruhunuzu besler ve zihninizi sakinleştirir.

  • Romantik filmler izleyin

Sonbaharda yağmurlu havada evde olduğumuz zaman aklımıza gelen ilk şey romantik film izlemek oluyor. Klasik haline gelen bu ritüeli siz de kendiniz uygulayabilirsiniz. Efsaneleşmiş ve defalarca izlemekten keyif aldığınız filmleri seçin ve kendinize “film günü” ilan edin. Örneğin; Notebook, Titanik, Cesaretin Var Mı Aşka?, Kasımda Aşk Başkadır, Rüzgar Gibi Geçti ve Özel Bir Kadın’la arşivinize başlayabilirsiniz.

En güzel romantik filmler için TIKLAYIN

  • Evde çikolata yapın

Yağmuru izlerken sımsıcak çikolata içmeye ne dersiniz? Çikolata, beynimizde endorfin (mutluluk hormonu) salgılamamıza yardımcı olduğu gibi, aynı zamanda dişlerimizin sağlıklı olmasını da sağlıyor. Ev yapımı sıcak çikolatanın yoğunluğunu, tadını ve bolluğunu siz belirleyerek damağınızı lezzetlendirebilirsiniz.

Ev yapımı çikolata yapmak için gerekli olan malzemeler: süt, çikolata, vanilya ve isteğe göre krema. Önce çikolatayı benmari usülü eritin ve sütle tatlandırın. Ardından vanilyayı ekleyin ve biraz pişirin. Daha sonra isteğe göre üzerini krema ile süsleyebilirsiniz.

cikolatali-biskuvi-cekmece

  • Güzel bir kokuyu hissedin

En sevdiğiniz kokularla huzurlu bir gün geçirebilirsiniz. Vanilya, tarçın, lavanta ve mistik tütsülerle evinizin havasını bir anda değiştirebilirsiniz. Kokulu mumlar da aynı işi görür, size huzur verir. Ama evde ikisi de yoksa sorun değil: Sıcak suya birkaç kaşık toz tarçın ekleyip karıştırın. Eviniz mis gibi kokacaktır.

  • Sayfalarda kaybolun

En sevdiğiniz kitabı okumak için sizce de harika bir zaman değil mi? Evde kendi yaptığınız bitki çayınızı ya da yeşil çayınızı yudumlarken bir yandan da kitabın sayfaları arasında kaybolabilirsiniz. Eğer kişisel gelişime meraklıysanız, Yüksek Topuklar Genel Yayın Yönetmeni Arzu Karabulut’un kitap önerileri tam size göre!

En iyi kitap tavsiyelerini okumak için TIKLAYIN

  • Eski dizileri izleyin

Yağmur yağarken evde yapılacak en güzel şeylerden biri battaniyenin altında dizi seyretmektir. Ne zamandan beri ertelediğiniz dizileri tek seferde battaniye altında izleyebilirsiniz. İkinci bahar, Asmalı Konak gibi eski dizileri yeniden izlemeye ne dersiniz? Bu sıralar çok izlenen Kiralık Aşk da olabilir tabii ki!

Yağmurlu havada neler yapılır öğrendiniz, hemen uygulayın!

haftasonu-haber-banner

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ