Son Dakika
Seydikemer Haber Sitesi | www.haberseydikemer.com

Muğla’da Belediyeler 11’e 2 ile CHP’de

Açıklanan sonuçlarına göre ise Cumhuriyet Halk Partisi, 1977 yılından beri ilk kez 1.parti konumuna geldi. Cumhuriyet Halk Partisi, Muğla ve 11 ilçesinde birinci parti konumuna geldi.

Muğla’da Belediyeler 11’e 2 ile CHP’de

31 Mart Mahalli İdareler Genel seçiminin sona ermesiyle birlikte, ülke genelindeki seçim tablosu gözler önüne serildi. Açıklanan sonuçlarına göre ise Cumhuriyet Halk Partisi, 1977 yılından beri ilk kez 1.parti konumuna geldi. Cumhuriyet Halk Partisi, Muğla ve 11 ilçesinde birinci parti konumuna geldi.

Muğla Büyükşehir’de CHP’nin adayı olan Ahmet Aras Belediye Başkanı seçilirken resmi olmayan sonuçlara göre, Menteşe’de Gonca Köksal, Fethiye’de Alim Karaca, Bodrum’da Tamer Mandalinci, Milas’ta Fevzi Topuz, Datça’da Aytaç Kurt, Marmaris’te Acar Ünlü CHP’den belediye başkanı seçilen isimler oldu. Geçtiğimiz seçimde Ak Parti’de olan Ula’da CHP’li Mehmet Caner, Köyceğiz’de CHP’li Ali Erdoğan, Dalaman’da CHP’li Sezer Durmuş, Yatağan’da CHP’li Mesut Günay seçimi kazandı. MHP’de bulunan Ortaca’da da CHP’li Evren Tezcan seçimi kazanan isim oldu.

Öte yandan AK Parti kanadında Seydikemer’de Bayram Önder Akdenizli, Kavaklıdere’de de Mehmet Demir seçimi kazandı.

Haber Servisi

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ