Son Dakika
Seydikemer Haber Sitesi | www.haberseydikemer.com
Yeni Eklenenler

Beren Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde geçtiğimiz arife günü meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanıp kaldırıldığı Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybeden ilkokul 4. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Beren Yenibaş gözyaşları arasında toprağa verildi.

Beren Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde geçtiğimiz arife günü meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanıp kaldırıldığı Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybeden ilkokul 4.sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Beren Yenibaş gözyaşları arasında toprağa verildi.Feci kazada otomobilin Beren Yenibaş’a çarpma anı bir işyeri güvenlik kamerası tarafından  saniye saniye kaydedildiği ortaya çıktı.

Seydikemer İlçesi  Ortaköy Mahallesi’nde geçtiğimiz arife günü babasına ait otomobilden inen Ortaköy İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Beren Yenibaş Ortaköy Caddesi mevkiinde yolun karşısına geçmek isterken Ören istikametinden Seydikemer istikametine gitmekte olan Süleyman R. E.(22) ‘nin idaresindeki 48 JH 100 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. Önce Fethiye Özel Letoon Hastanesine kaldırılan Beren Yenibaş, daha sonra Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.Ailesinin 3 çocuğundan en küçüğü olan Beren Yenibaş hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Beren Yenibaş Ortaköy Mahallesi Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.Ortaköy muhtarı Saadettin İlden’in  yeğeni olan Beren Yenibaş’ın cenaze merasimine yoğun katılım oldu.Öğretmenlerinin gözyaşı döktüğü cenaze merasiminde acılı baba Feyzullah Yenibaş’ın sürücüden davacı olduğu öğrenildi.Kaza ile ilgili soruşturmayı Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ile Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığı birlikte yürütüyor.

Haber Servisi

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ